Tóth Barna, az MKKP kaposvári jelöltje

IZÉ KÉP

kampány v2_2Tóth Barnabás a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kaposvári országgyűlési képviselő jelöltje.
Igazi munkás politikus, aki végre tényleg képes megjavítani a város összes hibáját. Ért a műszaki dolgokhoz, a számítástechnikához, az autó és motorszereléshez, a mikro- és makroelektronikához és minden szerszámról tudja mire való és azon kívül mire lehet még használni.
Megjavítja a villanyborotvát, a rossz levegőt, a folyószennyezéseket, a bojlert és a gáztűzhelyedet is. Előre megérzi, ha valami el fog romlani, kézrátétellel is javít.  Anyukája pedig nagyon jól főz.

Fenntartási költsége alacsony, de magas büntetési tételeket produkál. A párton belül élen jár a törvényalkotásban, tevékenysége nyomán egy sor helyi rendelet született, például az úgynevezett Lex Kétfarkú, miszerint a szabálysértés és bűncselekmény kategóriáján kívül eső cselekmények is lehessenek büntethetőek, ami igazán egyedi ötlet a várostól. Helyi virágültetéseink hatására olyan rendelet született, miszerint minden utcán hagyott dolgot elszállíthat az önkormányzat, ami a szegényebb állampolgárok gépkocsihoz jutását is megkönnyíti.
A kaposvári kutyapárti passzivizmus hatására vezették be a fúgabűnözés kategóriáját is.

23-1024x768Tóth Barna folyamatos kapcsolatot tart a rendőrséggel és a média képviselőivel.

A vicces politizálásnál nincs szebb, de a poén mögött komoly munka van, tehát beszéljünk komolyan!

Kaposvár sokat szépült a 2022-ig tervezett fejlesztéseket bemutató színes prospektus szerint, mégis kihalt utcák jellemzik manapság a várost, üresek a terek. Ezért minden intézményt be kell zárni, hogy legyen forgalom a közterületeken.

Komoly problémát jelent a kevés munkahely. Tóth Barna kertjében viszont már épül egy 16 méteres váltóárammal működő mágnes, ami képes lesz új befektetőket vonzani a térségbe.

Nagyobbá tesszük Kaposvárt! A város határait kiszélesítjük, így azonnal növekedni fog a lakosságszám.

A népesség növekedésével párhuzamosan az infrastruktúra további fejlesztése is szükséges lesz, ezért az utcákba új utakat építünk és kiépítjük a kaposvári egy megállós metróhálózatot.

metroAz első egymegállós metró állomása már elkészült.

A ritka buszjáratokat egy speciális megoldással sűrítjük: két járat közé 5 kötött pályás teleport járatot iktatunk.

Minden mást megoldunk 4 szín festéssel, helyi rendeletekkel, vagy kihívjuk a Tv-t.

Szerelem Kaposvárt!

Önnek is bármikor szüksége lehet Barnira, itt követheti munkarendjét  és itt lehet csatlakozni a somogyi kampányhoz!

web2
CSATLAKOZZ