Az MKKP szegedi jelöltjei: Pál Anna Viktória és Pose Rozalinda

szegg

Pál Anna Viktória és Pose Rozalinda az MKKP két jelöltje Szegeden, a napfény és a kétfarkú kutya szülővárosában. Anna utazó nagykövetként a párt diplomáciai fotóküldetéseit teljesíti, Rozalinda a propaganda minisztériumot vezeti. Mióta tagjai az MKKP szögedi mönyétserögének, rengeteg csodalatos dolgot véghezvittek: plakátoltak, virágot ültettek,  fasort védtek és visszatelepítették a második űrállomást, ami azonnal a ganümédeszi diplomáciai és gazdasági kapcsolatok központjává vált.

kover-6-810x360

Szegeden sikerült először igazi eredményt elérni a repedésfestésekkel. A városvezetés értette is meg nem is a négyszín festések lényegét, kijavítják ugyan a kifestett szakaszokat, de csak azokat. Így is örülünk!
szegedi4

A szögedi mönyétök egyébként mindig variálnak. A párt matricákat kényük kedvük szerint alkalmazzák és hozzájuk köthető az első alternatív, sárga árnyalatos négyszín festés is, ami azóta a mexikói művészettörténet könyvekbe is bekerült.

szegeddd

Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták a Bükkbe. A hegyet amúgy Erdélyből hozzuk át, már megegyeztünk a helyiekkel.

Megépítjük 2019-ig a 8-as metrót, majd 2020-ig a kettest, illetve 2023-ra az ötöst, ami Szegednél fog csatlakozni a Sopron-Záhony vonalhoz.

Beindítjuk a városvezetés által évek óta elszabotált kétfarkú kutya nemesítési kísérleteket a Szegedi Biológiai Kutatóintézetben.

urallomasAz elmúlt években méltatlanul elhanyagolt, sőt kifejezetten lebontott első szegedi űrállomás.

A hídépítés eléggé lassan halad Szegeden, viszont egy új hídra mindenképp szükség lenne a városban, ezért inkább bevezetjük a Tiszát a Dorozsmai úton levő felüljáró alá.

A Hódmezővásárhely-Szeged vonalon kötöttpályás helikoptereket (tramcopter) helyezünk forgalomba, amit részben a föld alatt építünk meg. Hosszabb távon természetesen kötöttpályás teleportban gondolkodunk.

Az örök életet kiterjesztjük a tiszavirágra is. Alapvetően cserepes tiszavirágban gondolkodunk.

tiszavirag

A belföldi halturizmus fellendítése érdekében beindítjuk a szeged halcsere programot, melynek keretében 70 ezer dunai halat cserélünk ki ugyanennyi tiszaira.

Természetesen új árvizekre is szükség lesz Szegeden, nem csak a hagyományőrzés miatt, hanem azért is, mert a legutóbbi 1879-est követően is hatalmas építkezések kezdődtek és lendületes fejlődésnek indult a város. Az új finanszírozási trendeknek köszönhetően az újjáépítéskor sokkal menőbb körút nevek lesznek pl.: Kickstarter körút, “1 lájk = 1 ft szegedért” körút illetve a “Van egy szál cigid? Szegedre kéne” körút.

CSATLAKOZZ