Unalmas webshopos szöveg

Igen, itt lehet szép és hasznos kutyapártos relikviákat vásárolni!

Ezen tárgyak, holmik, cuccok, bigyók, izék megvásárlásával anyagilag is támogathatod az MKKP-t. Ebből lesznek a virágok, festékek, padok és plakátok, űrhajók és űrállomások, négyszínű járdák, betömött kátyúk és buszmegállók.

Sajnos, jelenleg, csak az ország határain belül tudunk csomagokat küldeni! Ha a határon kívülről (innen nézve) szeretnél tőlünk vásárolni, akkor érdemes egy családtag, rokon, haver, ismerős, ismeretlen itthoni címét megadnod szállítási címnek és mikor majd találkoztok, akkor majd ő átadja neked a csomagodat.

A megrendelt termékeket igyekszünk minél hamarabb eljuttatni hozzátok de mivel passzivistáink önkéntesen, a szabad idejükben, mindenféle anyagi támogatás nélkül végzik munkájukat, előfordulhat, hogy az itt megrendelt relikviákat nem feltétlenül a rendelést követő napon tudjuk elindítani feléd. Előre is köszönjük a türelmed! Az átlagos kiszállítási idő 8-140 nap, extrém esetekről egyre kevesebb emlékünk van.

Hamarosan személyes átvételre is lesz lehetőség, addig is, a mérettől és sérülékenységtől függően GLS futár vagy a Posta viszi a csomagot.

A rendelésed feldolgozásáról automatikus levelet kapsz! Ha a megrendelt termékeket kifizetted, csak akkor kezdjük el a csomagolás és postázás rendkívül bonyolult, idő és helyigényes tevékenységének organikus szervezését.  Miután minden összejött, az elkészített rendelésedet odaadjuk a futárnak (a “teljesített” státuszról is kapsz egy levelet!). A Posta vagy a futár 1-3 munkanapon belül kézbesíti a csomagot az általad megnevezett címre (A Postánál néha ez a teljesítés 10-30 nap).

Ha nem bankkártyával vagy paypallal fizettél, akkor kérjük, hogy a bolti bankszámlánkra utald el az árát és a közleményben az emailben kapott rendelésszámot írd be! Köszönjük a támogatásodat!

Ha csak úgy pénzt küldenél, itt megteheted: https://ingyensor.mkkp.party/

Ha kérdésed lenne: [email protected]

Bankkártyával fizeti aBarion-card-payment-mark-2017-400pxsegítségével tudsz

Figyelem! Pécsen az offline webshopunkban is vásárolhattok!

Cím: 7621 Pécs, Kazinczy u. 3. Időpont egyeztetés, ha nem volnánk ott: 06306573377