Akció!
sziaszem2
205738_rovasiras_erdlogo3Bp. Angyalföld_ Csángó utca (12)12000eddakoncertekIMG_9831

Üdvözlő- és szevaszcédula 2018

 

5 000 Ft 1 990 Ft

A vasárnapi zárvatartást kiharcoló, népszerű és széleskörűen támogatott párttól kiszivárgott búcsúcédulák sikerén felbuzdulva Pártunk bevezeti a szia- és a szevaszcédulák értékesítését. Az így befolyó pénzt lelkiismereted megnyugtatására költjük választási plakátkampányunkkal, hogy mindent megtettél az Alaptörvényben foglalt törvényi kötelezettségednek, melyszerint:
ALAPVETÉS C) cikk (2) bek: Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetve kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

Innovációs garancia! Ha mégsem kezdődik el a 2018-as választás, pénzedet visszaküldjük.

99957 készleten

Cikkszám: 2018 Kategóriák: ,

Termékleírás

Szevaszcédula 2018 – üdvözlünk a 2018-as választási kampány kapujában. Ha szeretnél a kapmányban minél több vicces, hasznos és szép dolgot látni, vagy egyszerűen hiszel nekünk, hogy mi tényleg görbe, ferde, torz és homályos tükrökre költjük ezt a pénzt, akkor az adózott és adózatlan jövedelmedből érdemes kis csapatunknak adni belőle.
Így tudsz pénzt küldeni a Pártnak, a számlával tudod igazolni, hogy mindent megtettél Magyarországért, ami elvárható.

– Csupa vicces, hasznos és szép dolgot csinálunk, vagy legalább olyat, ami kettőnek megfelel ezek közül.
– Ha nem csinálunk ilyen dolgokat, akkor ötleteket adunk azoknak, akik ilyen dolgokat csinálnak.
– Segítünk azoknak, akik nem értenek ahhoz, amihez mi igen, önkéntes alapon.
– Viccesek vagyunk. Ha az derül ki, hogy ezt csak mi gondoljuk így, akkor elfogladjuk, hogy nem vagyunk viccesek és még kétszer próbálkozunk.
– Ha probléma merül fel, akkor megoldjuk. Ha olyan probléma merül fel, amit nem tudunk megoldani, akkor kiröhögjük.
– Aktív állampolgárokat kísérletezünk ki, ami azt jelenti, hogy nem másokat hibáztat a jelenlegi és bármilyen helyzetért, hanem tesz azért, hogy pozitív változást érjen el. Ha ez nem sikerül, 2018.08.08-án csoportos öngyilkosságot követ el egy üres tejfölösdoboz segítségével.

További információk

adomány

az
nem az