MKKP RÓSÁNÉKATÉKA

Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alap

A Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alap, azaz RÓSÁNÉKATÉKA a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 2018-as kampánypénzének elköltésére kiírt pályázata.

Szerencsére mi viccpárt vagyunk, megengedhetjük magunknak, hogy értelmes dolgokra költsük a kampánypénzünket.

Az ősszel kiírt pályázatra olyan projektterveket vártunk, amelyek minél több ember számára használhatóak, hasznosak, viccesek, egy-egy helyen hiánypótlók, vagy jobb lesz tőlük a környék és egyébként szép az élet.

Az MKKP programjaiban, akcióiban évek óta mindenki ingyen, önkéntesen vesz részt, ezért a pályázatok elbírálásakor előnyt élveztek azok az ötletek, amelyek elsősorban anyagköltségre pályáztak és többen összefogva, önkéntes munkában vállalták a megvalósítást.

A Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alapra végül összesen 798 930 143 forint értékben pályázott a nép, legtöbben a legalacsonyabb, illetve a legmagasabb pénzügyi kategóriában, ami egyszerre tükrözi a nemzet szerénységét és önbizalmát.

Ez a nép 39 MKKP jelöltnek összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírást, így lett egy országos listánk és 190 millió kampánypénzt kaptunk.

Ebből kb 150 milliót fordítottunk a RÓSÁNÉKATÉKA projektekre. Itt tudod követni, hogyan alakulnak.

A 2018-as országgyűlési választást megnyertük, így most már az is biztos, hogy visszafizetni csak egy részét kell a pénznek, kb 28 milliót ( a 2%-ot el nem ért egyéni jelöltek után), aztán folytatódik a pályázat 2022-ig és örökké. Maradj velünk az örök életre!


Megosztanád az oldalt a Facebookon?


Köszi! :)